Hur återställer jag mitt lösenord?

Du kan återställa ditt lösenord på två sätt:

1. Om du är i appen kan du återställa ditt lösenord på din profilsida. Profilsidan hittar du på nedersta delen av appen där du har fem stycken ikoner. Klicka på ikonen längst till höger med gubben så kommer du till din profilsida.
  2. Om du inte kommer ihåg ditt lösenord och därav inte kan logga in, kan du återställa ditt lösenord genom att från inloggninssidan trycka på "Logga in" i grön text längst ner, och på följande sida längst ner ser du "Har du glömt lösenordet? och kan här trycka på "Återställ det"